Rulouri din piept de pui

de silvi0ara in Pui, 28 Oct 2010 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4 felii prosciutto crudo
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura apa rece
  • ulei pentru prajit

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui:

Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija sa nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezam o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper.

Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o felie de sunca,apoi o felie de mozzarella si cate o bucata de carnacior.Se ruleaza puiul si se fixeaza cu o scobitoare.

Din oua,apa si faina facem un aluat ca pentru clatite,adaugam sare si piper dupa gust.Punem o tigaie la incins cu ulei,apoi tavalim rulourile mai intai prin faina,apoi prin aluatul din oua si le punem la prajit in uleiul incins,pana se rumenesc frumos si devin aurii.Le scoatem pe un servet de hartie sa eliminam excesul de ulei,apoi pot fi servite alaturi de o garnitura din cartofi natur si castraveciori acri. Sau chiar asa simple,sunt foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor