Salam de biscuiti reteta

de La Ancuta in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 7617 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta asa cum il face mama

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 250 g unt sau margarina
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 2 lingurite cacao
  • 1 esenta de rom
  • 50 g nuca taiata
  • 350 g biscuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Se pune untul intr-un vas pe foc mic, sa se topeasca. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.

Se bat ouale si se adauga in vas amestecand energic. Apoi se adauga cacaoa si esenta de rom, nuca taiata si la final biscuitii rupti bucatele.

Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Compozitia se pune fierbinte pe o bucata de celofan, se ruleaza si se da forma de baton.

Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (24)

nadina73 1

29.09.2010, 00:32

vreau 5f

Titi 1

22.09.2011, 15:37

Salutare!
Fara sa ma laud, este printre primele retete (de dulce) incercata si reusita de mine...deci o stiu de ceva timp. Numai ca acum am incercat ceva nou, cel putin pt mine si sotie: in loc de rahat, am pus banane si portocala, taiate marunt. Va garantez ca iese o minunatie! Sper sa va iasa la fel cum mi-a iesit si mie.

Bafta!

La Ancuta 1

23.09.2011, 15:17

Titi imi place mult ideea cu banane, cred ca e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava