Salata Argentiniana

de dantes in Salate, 30 Iul 2020 | 3796 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii medi coapte
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 10 ml.ulei de masline
  • 20 gr.branza telemea rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Argentiniana:

Se fierbe oul circa 4 minute pentru a ramane cleios,daca nu este cleios nu este nici o problema. Se raceste ,se decojeste si se taie felii

Se pune intr-un bol uleiul de masline.usturoiul se zdrobeste cu presa direct in bolul pentru salata.

Se spala bine rosiile si se scurg bine apoi se feliaza si se pun in bol si se amesteca bine cu uleiul si usturoiul.

Feliile de oua se pun deasupra rosiilor si le amestecam, apoi se adauga branza telemea rasa si se amesteca.

Se lasa cam doua ore la frigider pentru a se amesteca aromele si rosiile sa lase zeama.

Poate inlocuii cu succes o cina.

TIPS-URI

1

reteta este pentru o portie, inmultiti ingredientele in functie de cate portii doriti sa preparati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Argentiniana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata "Rio mare insalatissime"