Salata asortata

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 13 Dec 2013 | 10286 vizualizari

 

Asortata la sezonul de post,are culoare,are aroma,are ca am pus ce trebuia,zic eu ca nu ma doare gura.....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi albi
  • 1/2 kg ceapa de apa
  • 1/2 kg masline Kalamata
  • 5 fire ceapa verde
  • 3 ridichii
  • 5-6 jumatati gogosar in otet
  • 3 conserve Somon de Alaska
  • 1/2 varza rosie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata asortata:

Fierbem cartofii in coaja,e bine sa fierbem cartofii de seara, ca sa se raceasca in voie sa nu fie stresati. Cartofii raciti ii curatam de coaja si ii taiem in cubulete potrivite. Ii punem intr-un castron incapator, punem sare si piper peste ei si amestecam.

Separat taiem ceapa de apa, ceapa verde ,ridichile , gogosarul si varza rosie, apoi le punem peste cartofi. Adaugam  maslinele si somonul din conserva. Potrivim de sare, piper, otet si ulei, aici fiecare pune cat considera de cuviinta....si cam asta-i salata asortata, daca va place ce-am povestit eu aici incercati daca nu, salutare si drum bun....

TIPS-URI

1

am trecut timpul de pregatite peste 120 minute tinand cont de cartofi care trebuiesc raciti bine...

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi in sos de mustar