salata boeuf

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 6723 vizualizari

 

eu fac salata asta traditionala de doua ori pe an , de Pasti si de Craciun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui [ am avut de la o gaina sanatoasa de casa ]
  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 cana mazare verde
  • 1 cana castraveti murati maruntiti
  • 1 cana maioneza
  • sare
  • piper
  • 2 linguri mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata boeuf:

  1. carnea , morcovul , telina , patrunjelul si cartofii se fiebin apa cu sare [ eu le fierb en-gros in oala cu aburi sub presiune legumele nu se sfarima , zeama ramane limpede si fac galuste in ea astfel am si supica ]
  2. se scurg , se lasa sa se raceasca si se taie cubulete .
  3. mazarea se fierbe separat , se scurge si se amesteca cu legumele , carnea , maioneza , mustarul ,si castravetii murati ,
  4. daca mai doriti adaugati sare , piper sau putina zeama de lamaie .
  5. se aseaza pe un platou si se decoreaza .[ eu am  pus intr-o caserola ca ne-am dus la soacra , deci am avut salata beuf de campanie !!!]
Daca ti-a placut reteta noastra "salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Riz cantonais