Salata calda de conopida

de xana in Salate, 18 Oct 2017 | 3818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buchetele de conopida
  • 4 linguri de parmezan ras
  • cateva ciuperci proaspete
  • 1 catel de usturoi
  • cateva frunze de patrunjel
  • rosii cherry
  • masline negre
  • 2 linguri ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura de otet
  • ½ de rodie
  • sare
  • piper
  • paprika
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de conopida:

Taiem conopida in felii, iar resturile ce raman, se pun la fiert in apa cu sare.

Calim ciupercile cu putin ulei, sare si piper.

Condimentam feliile cu sare, piper si paprika, apoi le ungem bine cu 2 linguri de ulei de masline si le punem in tigaie la foc mediu. Amestecam parmezanul cu patrunjelul si usturoiul tocate si cu ajutorul unei linguri il asezam peste fellile de conopida. Dupa circa un minut, parmezanul incepe sa se topeasca si putem intoarce feliile ca parmezanul sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Le luam de pe foc si le asezam pe farfuria de servit.

Cand bucatelele de conopida au fiert, le transformam intr-o pasta impreuna cu 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui, otetul, o lingura de suc de rodie, sare, piper si paprika.

 Peste feliile de conopida asezam rosiile, ciupercile, maslinele precum si pasta de conopida si decoram cu seminte de rodie si frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]