Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano

de Oana in Salate, 9 Iul 2012 | 3403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella 100g)
  • 4 rosii
  • 50g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano:

Mozzarella Granarolo si rosiile se taie in felii.

Intr-un castron se piseaza usturoiul, se adauga Parmigiano Reggiano Granarolo si frunze de busuioc taiate marunt, sare si piper. Amestecati bine, adaugand cate putin ulei de masline. Pe un platou se aranjeaza alternativ felii de mozzarella si rosii.

Deasupra se toarna dressingul preparat anterior. Se lasa la frigider 10 minute si se serveste decorat cu frunze de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella si Parmigiano Reggiano" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Angelina_Elena 1

09.07.2012, 22:41

imi place mult cum arata!

Lau 1

10.07.2012, 08:59

fain arata

iry-gabriela 1

10.07.2012, 21:43

te-ai mutat cumva in italia ca prea folosesti ce se mananca pe acolo....dar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu carne de pui