Salată cu pește afumat și pleurotus

de elucubratiiculinare in Salate, 7 Dec 2012 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salată,
  • 200 g pește afumat,
  • 300 g ciuperci pleurotus,
  • 1-2 fire de ceapă verde,
  • 2-3 linguri semințe rodie,
  • 1/2 lămâie,
  • 1-2 linguri ulei de măsline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu pește afumat și pleurotus:

Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii. Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte. Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază. Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate. Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou. Semințele de rodie se aranjează pe margine. Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline. Servim imediat. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu pește afumat și pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]