M-am inspirat de la Andreea(bitza)cu salata ei si am zis ca trebuie incercata.Este foarte buna si satioasa!!
Pieptul de pui il spalam si il taiem in doua.
Il punem intr-o craticioara la fiert,cu un strop de sare si piper.
Curatam cartofii si morcovul.
Ii spalam bine si ii punem si acestia la fiert ,intr-o alta oala mai micuta.
Cand puiul este fiert ,scurgem apa din cratita .
Il lasam sa se racoreasca ,apoi il taiem niste cubulete mai mari.
La fel procedam cu cartofii si morcovul,dupa ce s-au fiert.
Ardeiul kapia il spalam,ii scoatem cotorul si semintele si il taiem patratele.
Castraveciorii ii taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam puiul,cartofii cu morcovul,castraveciorii si ardeiul kapia.
Fierbem un ou tare,apoi il lasam sa se racoreasca si scoatem galbenusul.
Intr-un bol amestecam galbenusul crud,1 lingura mustar si galbenusul fiert,dat prin sita.
Mixam bine pana se amesteca toate,apoi treptat punem ulei,putin cate putin.
La urma adaugam si zeama de lamaie.
Punem maioneza peste ingredientele taiate si invartim pentru ca maioneza sa cuprinda toate cele tocate.
Condimentam cu sare si piper dupa gust,apoi servim!!!