Salata cu spanac si fasole pestrita

de Mitinita in Salate, 23 Sep 2014 | 3456 vizualizari

 

Fasolea se potriveste la mai toate salatele intalnite in bucataria noastra. De data aceasta am incercat o noua combinatie cu otet balsamic si ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de fasole pestrita,fiarta
  • 100 gr de frunze de spanac,mai mici
  • 3 ridichi
  • 3 cepe verzi
  • un castravete
  • 3-4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac si fasole pestrita:

Punem fasolea intr-un bol.

Rupem frunzele de spanac,iar daca sunt destul de mici le lasam intregi.

Feliem ridichile,castravetele si ceapa verde. 

Punem toate legumele in bol.

Pregatim dressingul. Punem uleiul de masline si otetul balsamic intr-un bol si amestecam cu un tel.

Condimentam cu sare si piper.Nu mai aveti nevoie de nimic altceva,e perfect dressingul asta. 

Turnam dressingul in bol si amestecam usor.

Se lasa putin la frigider sa se combine aromele si se serveste cu felul principal sau doar cu paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu spanac si fasole pestrita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de primăvară - spanac, ridichi, ceapă verde, mărăr