Salată de cartofi cu pește afumat

de Panacris in Peste, 6 Mar 2014 | 4716 vizualizari

 

Ei, m-am uitat că nu prea am mai postat rețete;) Așa că v-am adus o ”expirată”, care se va repeta sâmbătă ;)

 

INGREDIENTE

  • cartofi albi de Covasna 4 bucăți,
  • pește afumat cca. 100 g,
  • ceapă verde 4 fire,
  • ulei de măsline,
  • rondele de măsline dezostate cca. 100 g,
  • ardei kapia copt pentru salată (http://cristinapana.yolasite.com/conserve-pentru-iarna.php) 1/2 borcan,
  • capere marinate cca. 50 g,
  • piper proaspăt măcinat cca 1 g.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de cartofi cu pește afumat:

Cartofii se spală și se fierb cu coajă în apă puțin sărată, cca. 20 de minute la foc mediu.

Se strecoară și se trec sub jet de apă rece, astfel se curăță mai ușor. Cartofii fierți se taie cubulețe, apoi se adaugă peștele afumat mărunțit, ceapa verde curățată, tăiată rondele, măslinele și caperele, Se amestecă ușor ca să nu se sfârâme cartofii și peșetele, cu puțin ulei de măsline.

Nu e nevoie să adăugați sare, ingredientele au destulă sare, se asezonează dora cu piper proaspăt măcinat. Salata se lasă la rece cca. 15 minute înainte de servire, pentru a se ”împrieteni” gusturile. Spor și poftă bună! Se servește ca atare fără niciun un fel de adaos!;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de cartofi cu pește afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de scrumbie