Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

de mihaelar63 in Salate, 17 Feb 2020 | 3947 vizualizari

 

 Pentru ca avem paste si trebue echilibrati carbohidratii punem multe legume si de ce nu si putina proteina !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 500 carne vitel
  • 400 gr fusilli cu ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 2 catei usturoi
  • 100 gr rosii uscate conservate in ulei de masline
  • 100 gr capere in otet
  • 150 gr sir-cascaval afumat ucrainian
  • 150 gr rosii chery
  • 2 maini de rucola verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola:

  1. Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in uleiul amestecat cu unt .Sarati .
  2. Pastele s efierb in multa apa sarata  respectand timpul indicat pe ambalaj .
  3. Taiati mai marunt rosiile deshidratate ,casul si caperele .
  4. Rosiile cherry se taie jumatati .
  5. Amestecati toate ingredientele la cald .
  6. La sfarsit se pune si rucola spalata si scursa de excesul de apa .
  7. Nu este nevoie de piper , rucola va da gustul acru .
  8. Rosiile uscate vor da o tenta dulce .
  9. Acreala va fi asigurata de caperele in otet .

                     Pofta mare la paste bune !!!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper, rucola va da gustul acru .

2

Rosiile uscate vor da o tenta dulce .

3

Acreala va fi asigurata de caperele in otet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste, cu amestec de legume mexicane si oua fierte