Salata de iarna Cris

de nico15 in Conserve, 5 Noi 2010 | 11674 vizualizari

 

O salata minunata

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de morcov
  • 2 kg de ardei capia
  • 2 kg de ardei gras toate culorile
  • 2 kg gogonele
  • 2 kg de gogosari
  • Pentru maioneza:
  • 4 borcane de mustar(mai mult de 800 g)
  • 1 l de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de iarna Cris:

Legumele se rad separat sau se toaca foarte fin, dupa ce au fost rase se oparesc in urmatoarea compozitie:

1 litru de otet de 9 grade
2 litri de apa
6 linguri de sare
600 g de zahar
piper boabe(1/2 de pachet)
mustar boabe(1/2 de pachet)

se introduc legumele si se oparesc, dupa care se scot si se lasa la scurs in strecuratoare, se lasa sa se raceasca dupa care se vor amesteca. Se repeta operatia pentru fiecare leguma in parte. Separat ne apucam de maioneza, uleiul se pune treptat peste mustar si se amesteca bine, cand maioneza are compozitia corespunzatoare se adauga si legumele care s-au racit se amesteca si se poate trece la umplerea borcanelor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Cris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nico15 1

09.11.2010, 22:03

Multumesc mult de primire si de furculiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

grasu64 1

27.10.2011, 13:58

4 borcane de mustar a cate 800g?

nico15 1

27.10.2011, 18:35

In total cantitatea de mustar este de aproximativ 800 de grame, sper ca m-am facut inteleasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca