Salata de icre

de mimmi in Salate, 5 Ian 2011 | 8308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Icre de peste 50 g
  • Gris 150g
  • Ceapa 2 buc
  • Ulei 250 ml
  • Zeama de lamaie dupa gust
  • 1 paharel apa minerala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Se pun icrele la bain-marie pana devin galben deschis, dupa aceea se amesteca cu foarte putin ulei pentru a nu se usca. Se fierbe grisul in apa fara sare si se pune la racit. Se freaca icrele ca si la maioneza cu cate foarte putin ulei pentru a nu se taia, la viteza mica. Dupa ce s-a facut maioneza din icre, se adauga grisul si ceapa taiata solzisori mici. Se freaca in continuare cu apa minerala pentru a deveni pufoase,se adauga zeama de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

COMENTARII (9)

MIUTA 1

05.01.2011, 18:08

Foarte bun

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:47

excelente

mimmi 1

06.01.2011, 17:18

Va multumesc sunt foarte bune atunci cand aveti musafiri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta cu icre de crap