Salata de icre de crap

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2014 | 6846 vizualizari

 

Imi plac icrele mult de tot,as manca oricand :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri icre crap
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare (daca nu sunt prea sarate)
  • 1 ceapa
  • gris
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Am tinut la temperatura camerei icrele si uleiul.Intr-un castron am inceput sa frec icrele cu putin ulei cu o lingura de lemn pana au inceput sa se inmulteasca si sa se albeasca.

Peste ele am pus zeama de lamaie (acestea vor deveni mai albe si mai spumoase de la lamaie)

La final am taiat ceapa marunt si am pus peste icre,apoi intr-o cratita am pus putina apa(cam 1 cescuta) si gris cat sa fie o coca nici tare nici moale.

Dupa ce s-a racit grisul am adaugat peste icre si se amesteca pana se incorporeaza.

Se pot manca simple fara gris dar sunt mai gretoase,eu adaug gris,se vor inmulti si daca sunt prea sarate grisul absoarbe din sare.

Se intinde pe felii de paine si se pot manca cu rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]