Salata de icre de crap

de delia64 in Crap / Caras, 11 Iun 2014 | 4501 vizualizari

 

Am gasit icrele in pestii pe care i-a pescuit Rares fiul meu .
Trebuia tinute in saramura dar pofta este pofta si am facut asa proaspete abia scoase din pesti .
Au fost tare gustoase .

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri icre
  • 1 ceapa verde
  • zeama de la o lamaie mica
  • 2 felii paine alba
  • sare dupa gust
  • aproximativ 500 ml. ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se curata de coaja painea si se pune in apa rece  .

Curatam icrele de pelite  , se sareaza si se freaca cu putin ulei .

Painea scursa de apa se amesteca cu icrele cu ajutorul mixerului si se adauga zeama de lamaie si ulei putin cate putin .

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se adauga  peste icre mixad pana se omogenizeaza .

Se serveste cu paine proaspata si felii de rosii .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Icrele se tin in saramura 2-3 zile , eu avand o gravida in casa le-am preparet proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

13.06.2014, 13:31

Luckycake ,ce fain , eu am 2 baieti cel mare Rares si cel mic Razvan .

mihaelar63 1

02.07.2014, 11:19

Ce bine arata Cum ai obtinut culoarea asa frumoasa ?

delia64 1

30.07.2014, 21:41

Mihaela , asa au iesit , nimic special .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre