Salata de paste cu sparanghel si sunca

de Corinuta in Paste, 11 Oct 2017 | 5515 vizualizari

 

Eu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte gustoasa si se poate servi atat calda cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 300 g sparanghel
  • 50 g bacon taiat cubulete
  • 1 ceapa mica
  • 1-2 linguri ulei
  • 200 g sos olandez
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu sparanghel si sunca:

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs.

Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si se taie cubulete, apoi se pune la calit in ulei impreuna cu sparanghelul. Dupa maxim 5-7 minute, se iau de pe foc si se toarna peste paste. 

Baconul se pune si el la prajit intr-o tigaie, iar dupa ce s-a rumenit putin, se toarna peste paste si se amesteca.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se serveste cu sos olandez.

 

TIPS-URI

1

se mai poate adauga mazare boabe, iar in loc de sos olandez, puteti folosi smantana dulce

2

la servire puteti presara verdeata tocata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu sparanghel si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

kytz 1

19.10.2017, 14:14

Îmi plac mult salatele cu paste...și a ta e perfectă pentru mine!

Rahela Velicu 1

12.11.2017, 09:31

miki_a 1

13.11.2017, 09:02

Foarte bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ton