Salata de pleurotus cu maioneza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2014 | 10834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr.ciuperci pleurotus
  • 1 legatura de marar verde (congelat am avut eu)
  • maioneza de casa dintr-un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar
  • sare si piper alb dupa gust
  • 1 albus fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pleurotus cu maioneza si marar:

Ciupercile pleurotus se spala, se taie bucati si se fierb pentru 15 minute in apa cu sare.

Intre timp preparam maioneza din: un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar.

Lasam ciupercile la scurs, apoi la racit, adaugam mararul verde si le maruntim la robot impreuna cu albusul fiert.

Adaugam maioneza,potrivim de sare si piper, apoi servim cu roaii proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pleurotus cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

18.10.2014, 07:48

super buna

alilianaa 1

18.10.2014, 08:28

tare bune..

mihaelar63 1

18.10.2014, 13:50

Interesanta combinatie . Trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu praz si telemea