Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata

de Satisfyyourcravings in Salate, 4 Feb 2016 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata Little Gems
  • 5 tulpini sparanghel
  • 4 ridichi
  • 30 grame branza de capra
  • 10 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri chives tocat
  • 2 linguri ulei din miez de nuca
  • 1 lingura maioneza din iaurt
  • 1/2 lingurita miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita otet
  • sare/piper
  • 1 lingura miez de nuca
  • 1 lingurita fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata:

Se prajesc nucile si fisticul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.

Cu ajutorul unui mojar se transforma busuiocul si chives intr-o pasta. Se imparte in 2 si o jumatate se amesteca cu branza de capra, care se patreaza apoi la frigider, iar celalata jumatate se amesteca cu otetul, mierea, uleiul din nuci, sare, piper, maioneza, sucul de lamaie si otetul pana se obtine un dressing cremos. 

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. Se feliaza ridichiile. Cu ajutorul unui peeler, se taie sparanghelul in panglici lungi. Se amesteca salata cu ridichiile, sparangheul si dressingul. 

Se aseaza pe un platou si se presara cu nucile si fisticul sfaramate si branza de capra aromatizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata caprese