Salata de sfecla rosie cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 13 Dec 2012 | 10136 vizualizari

 

Bineinteles , curiozitatea ne indeamna sa incercam diverse combinatii de gusturi si arome .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 4 linguri hrean razuit
  • 4 linguri miere de albine
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura seminte chimen
  • 100 ml otet balsamic de Modena
  • 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu usturoi:

 Spalati bine sfecla si o fierbeti in apa 30 min .

Curatati sfecla si o taiati fasiii . Poate fi si razuita .

Amestecati sfecla cu restul ingredientelor .

Condimentati  dupa dorinta marind sau micsorand cantitatea condimentelor .

TIPS-URI

1

Salata poate fi servita pe loc , dar este mult mai buna dupa cateva ore cand gusturile si aromele ,,s-au imprietenit ''.

2

Se pastreaza la frigider in borcane bine inchise chiar si o saptamana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]