Salata de sparanghel pane in parmezan

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Salate, 16 Mai 2013 | 5848 vizualizari

 

Sparanghel cu pancetta, sparanghel in salata, sparanghel in tarte, chiar si in briose, ahh si supa crema, toate o minunatie. Ei bine, dar pane in parmezan ati incercat?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • - 14 buc sparanghel;
  • - 2 oua;
  • - 20 grame unt;
  • - 100 grame parmezan razuit;
  • - 100-120 grame faina integrala;
  • - 1/2 lingurite frunze de lime uscate;
  • - 1/2 lingurite amestec italian;
  • - sare de mare rosie;
  • - piper macinat;
  • - avocado razuit;
  • - fistic crud razuit;
  • - ulei (sau grasime) de cocos pentru prajit;
  • - pancetta (optional).
  • Pentru sos:
  • 2 linguri feta,
  • 2 linguri iaurt grecesc,
  • amestec italian,
  • avocado pisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sparanghel pane in parmezan:

1.  Sparanghelul l-am tras in tigaie cu putin unt pentru 2-3 minute.

2. Se pregatesc in farfurii separate: faina, ouale si parmezanul razuit.

3. Ouale se bat impreuna cu frunzele de lime, amestecul de condimente italian, sare si piper.

4. Sparanghelul se tavaleste pe rand prin faina, oua si parmezan.

5. Se pune in uleiul incins si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte, sa nu devina parmezanul maroniu.

6. Se scot pe rand pe un servet si se servesc cu fistic maruntit, avocado razuit, sos si optional cu pancetta.

Sosul se prepara astfel: se amesteca bine feta cu iaurtul si cu avocado pana se omogenizeaza si se obtine o pasta. Presarati cu amestec italian peste sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel pane in parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (23)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

17.05.2013, 15:24

Multumesc laurenta

Panacris 1

04.04.2014, 09:58

Xandrinne 1

09.09.2014, 22:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sparanghel verde si cartofi