By http://retetegg.blogspot.com
Imediat cum au aparut vinetele pe piata mi s-a si facut pofta de o salata, dar pentru ca nu vroiam o salata simpla am mai adaugat un ingredient pe care il ador in orice mancare: dovlecel.
Am obtinut o salata extrem de buuna, trebuie sa o incercati, merita!
Am copt vinetele, le-am curatat si le-am pus la scurs.
Dovlecelul l-am curatat de coaja, l-am taiat felii si l-am pus la fiert.
Dupa ce a fiert, l-am pus si pe el la scurs.
In timpul in care s-au scurs vinetele si dovlecelul, am facut maioneza.
Am tocat apoi marunt vinetele si le-am pus in bol. Am procedat la fel cu dovlecelul si ceapa (tocata foarte fin).
Le-am pus pe toate in bol, am adaugat maioneza si sare si am amestecat bine sa se omogenizeze.
Am adaugat patrunjelul taiat fin, apoi am lasat salata aproximativ 15 minute in frigider inainte de servire.
Am servit pe felii de rosie, a fost un deliciu si pentru papilele gustative dar si pentru ochi:)
Pofta buna!