Salata mea fermecata nu are un nume....am furat reteta de la mama unui coleg de facultate si m-am indragostit imediat de gustul ei...si, as manca intreg bolul imediat ce am terminat de facut....
Sper sa va placa si voua...
Cascavalul si sunca se taie cuburele.
Prazul se taie rondele si se opareste in apa in care punem o lingura de otet, ca sa ii dispara putin mirosul...
Merele se curata si se taie si ele cuburele.
Ananasul se scurge de sirop, si se taie cuburele.
Ouale se fierb tari, si apoi se taie...cum poti....
Porumbul se scurge de zeama lui.
Toate se toarna intr-un bol mare de salata.
Maiomeza se amesteca incet cu siropul de ananas, pana se face o maioneza subtire si dulceaga, buna la gust.
Se toarna maioneza peste celelate ingrediente in bolul de salata si se amesteca. Daca vis e pare ca e prea putine maioneza, se mai adauga, dar la fel, lungita cu sirop de ananas. Se adauga sare dupa gust.
Ideea salatei este sa fie dulceaga !
Se lasa de dimineata pana seara in frigider, ca sa prinda gust de la maioneza.
Se serveste ca atare.