Salata italiana

de luminita20_2006 in Salate, 12 Mai 2009 | 7821 vizualizari

Salata italiana

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 ardei(rosi, verde, galben)
  • 2 rosi
  • 1 cana de orez
  • sare piper
sos
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • mujdei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata italiana:

Se curata si se pun la fiert morcovul , telina,  si patrunjelul, le fel se procedeaza si cu pieptul de pui. Separat se pun 5 cani de apa la fiert , cand da in clocot adaugam orezul  care a fost spalat in prealabil(am pus 5 cani deoarece sa aiba unde sa fiarba) cand e gata orezul nu il lasam sa se umfle ci il dam printr-un jet de apa rece, astfel evitam ca el sa se lipeasca. Legumele si carea le taiem cubulete, la fel procedam cu ardeii si rosiile insa cubulete mai mari.

Sosul: amestecam mustarul cu uleiul si otetul si la urma adaugam mujdeiul( e in functie de gustul fiecaruia si cat poate duce)

amestecam sosul cu legumele si pieptul si adaugam sare si pipe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata italiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Roxana de rosii