Salata Panacris

de Panacris in Salate, 28 Ian 2012 | 3742 vizualizari

 

Vroiam sa fac o salata de bouef, dar am ramas fara cartofi, deoarece i/am folosit la piure.
Cautand in congelator am dat de legume asortate, ramase de la ciorba de vacuta, astfel am purces la treaba!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vacuta 250 g.
  • legume asortate  (morcovi, pastarnac, cartofi, mazare, fasole galbena) 250 g.
  • castraveti in otet 2 bucati
  • gogosari in otet 3 bucati
  • maioneza 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Panacris:

Carnea se pune la fiert intreaga, in apa cu putina sare, la foc potrivit in oala minune, cca. 30 de minute. Se scoate carnea din supa obtinuta, se lasa sa se raceasca un pic, apoi se taie marunt. Intre timp se pregateste vasul special ptr. a fierbe legumele la aburi. Se pun la fiert legumele,  cand a inceput sa clocoteasca apa, si se lasa cca. 30 de minute la fiert pe aburi. Se strecoara si se adauga la carnea de vacuta tocata marunt. Castravetii si gogosarii se toaca, la randul lor marunt si se adauga la compozitia de mai sus. Se amesteca usor, pentru a se ingloba toate ingredientele. Se adauga maioneza amestecandu/se usor, pana se incorporeaza in salata de mai sus. Apoi se aseaza pe un platou si se orneaza dupa preferinta fiecaruia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de leurda si loboda