Saleuri

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 5895 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g faina
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri apa
  • 150 g cascaval
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 45
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa  framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele intindem coca pe o planseta apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece pana a doua zi.

Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou  si o asezam pe o planseta pe partea ingusta, o presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.

Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc.

Foarte fragede. Se topesc in gura.

TIPS-URI

1

Sare adaugam in functie de cat de sarat este cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]