Saleuri cu cas si chimen

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 7164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 250 g cas razalit,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • 200 g smantana,
  • 200 g margarina la temperatura camerei,
  • sare,
  •  1 ou batut,
  • chimen,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cas si chimen:

Se framanta un aluat din faina,oua,cas,smantana,margarina sare si bicarbonatul.

Se imparte aluatul in 2 buc.

Se intinde fiecare bucata de aluat mai gros,se taie bastonase sau dupa preferinte.

Se pun bastonasele intr-o tava pe hartie de copt,se ung cu ou batut,se presara cas razalit si chimen dupa gust.

Se dau la cuptor pentru cca 25 de minute,pana ce se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cas si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:03

gustoase

Ina 1

30.01.2011, 19:03

bune si imi place mult prezentarea

mimmi 1

01.02.2011, 12:17

Multumesc fetelor !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]