Saleuri cu mac si chimen - de post

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2012 | 11677 vizualizari

 

Nu sunt foarte mandra de aceasta reteta....practic nu am gatit nimic...... dar este o varianta de ceva de rontait rapid si placut!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 500 gr foietaj congelat
  • mac, chimen
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac si chimen - de post:

- se decongeleaza foietajul si se taie in fasii de 1 cm si se aseaza in tava pe hartie de copt

- se umezesc cu putina apa fasiile si se presara mac, chimen si sare (daca le preferati mai sarate)

- se dau la cuptor si se coc 15-20 min la 200 grade

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac si chimen - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval afumat