Saleuri Gaby

de mena29 in Prajituri, 14 Noi 2011 | 12799 vizualizari

 

Se numesc "Saleuri Gaby" pentru ca am aceasta reteta de la o fosta colega de servici.Am reteta de vreo 15 ani.Multe dintre retetele mele de prajituri poarta numele persoanei care mi-a dat reteta.Asa stiam de unde am reteta si daca mi-a placut o mai repetam.:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 300 gr margarina sau untura
  • 250 gr smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • inca 1 ou pentru uns
  • chimen susan
  • mac
  • 2 linguri parmezan sau cascaval ras pe razatoarea mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri Gaby:

Amestecam toate ingredientele si framantam bine aluatul dupa care,infasurat intr-o folie de plastic,il lasam 1 ora la frigider sa se odihneasca.

Scoatem aluatul din frigider,il intindem pe un blat de lemn si taim bastonase pe care le ungem mai apoi cu ou ,presaram la alegere chimen,susn saumac si le presaram cu parmeza sau cascaval. Coacem saleurile in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor,cam 30 min la 180 grade C.

Le puteti servi cu bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri Gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (118)

Cris2711 1

04.02.2012, 20:09

imi este tare dor,cand imi mai faci?

mena29 1

05.02.2012, 07:33

Poate cand vin de Paste vin cu ele gata facute

- Andreea - 1

09.12.2012, 15:21

Am trecut-o la favorite sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele ~2~