Salsa de ardei cu usturoi

de adasev12 in Sosuri, 15 Noi 2011 | 6937 vizualizari

 

EU L-AM FACUT PT CHIFTELE, DAR CRED CAMERGE SI LA FRIPTURI...

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei potriviti
  • 4 catei de usturoi
  • 1 rosie din conserva
  • Ulei de masline,
  • 2 linguri
  • 1 foaie de dafin
  • Sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de ardei cu usturoi:

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita, se pune usturoiul la prajit, dar  atentie sa nu se arda, ca se amareste. Se adauga foaia de dafin.  Ardeiul se taie felii mai mari si se prajeste si el cateva minute, pana se inmoaie. Ardeiul se poate si coace in prealabil, asa i se poate lua pielita...Oricum, nici asa prajit direct in cratita nu se simte...Asa...dupa ce s-a inmuiat bine ardeiul se adauga si rosia si zaharul si se mai lasa cateva minute doar, se sareaza si pipereaza dupa gust si se ia de pe foc. Se pune toata compozitia in blender si se paseaza fff bine.

Este ideal pentru chiftelute din orice fel de carnita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ardei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]