Samosa

de gamilici in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2010 | 11509 vizualizari

COMENTARII (3)

madi_marin 1

10.02.2010, 13:09

sunt foarte bune, eu le-am facut si cu pui si cu legume,doar ca aveau alta forma....

gamilici 1

02.03.2010, 16:03

trebuie sa fie grozav cu pui si cu legume

FlyingRoo 1

22.04.2010, 01:05

Aceasta e o varianta occidentalizata, cu foile de placinta. In mod traditional se pac cu chapatti (faina, apa, unt clarifiat si sare). Se pot si coace in cuptor, mai sanatoase. Cele umplute cu cartof (nornali sau dulci) si praf de curry sunt superbe.

Modul acesta de impaturire este cel preferat si pentru spanakopita.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]