Sandvici cu fasole -de post

de mihaelar63 in Sandvisuri, 25 Noi 2018 | 3993 vizualizari

 

 De felul meu nu sunt mare amatoare de fasole boabe. Mereu mi-a parut mancarea cu fasole prea consistenta. De aceasta data m-am amorezat de sandviciul cu fasole. Initial am fiert boabe pentru o fasole batuta - frecata cum ii spunem noi. O parte a devenit materie prima pentru sandviciurile mele de post.
 

 

INGREDIENTE

  • Fasole alba marunta bine fiarta
  • zacusca cu vinete
  • ceapa verde
  • ridichi rosii
  • paine neagra cu cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu fasole -de post:

  1. Fasolea se intinde pe feliile de paine.
  2. Eu am avut o fasole alba -marunta, de anul acesta. La gust parca este ca untul.
  3. Peste fiecare felie cu fasole se da un strat subtire de zacusca.
  4. Presarati pe deasupra rondele de ceapa verde.
  5. Puteti prepara diverse combinatii dupa pofta si imaginatie.
  6. Eu am mai preparat sandvici cu fasole si rondele de ridichi rosii.
  7. Totusi cele mai gustoase mi-au parut cele cu zacusca.
  8. Langa aceste sandviciuri folositi salate de cruditati sau pur si simplu cate un ardei mare gras.
  9. Pentru mine urmeaza sa testez cu taitei de varza murata si cu castraveciori in saramura :D

                                Pofta buna !!!           

TIPS-URI

1

Asemenea sandvici am pus si in pachetul pentru gustare la serviciu.

2

Varianta rapida este sa folositi fasole din conserva, gata fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu fasole -de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]