Sandvis

de Giana in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 3945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g muschi de vita (ceafa)
  • 1 lingurita bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute sau dulce
  • cascaval desenvis Delaco
  • 2 cartofi
  • Ceva fin cremos cu usturoi Delaco
  • castraveti murati
  • gogosari in otet
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis:

Muschiul de vita il taiem felii subtiri si il prajim in tigaie cu putin ulei. Daca fasiile de vita sunt atoase, adaugam putin cate putin apa fiarta, inabudim carnea sub capac pana se inmoaie. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei dulce sau iute. Carnea trebuie mentinuta calda pana la montarea sandvisului.

Cartofii ii curatam, ii taiem felii subtiri si ii prajim. Dupa ce i-am prajit trebuie mentinuti calzi, sau ii prajim in asa fel incat sa fie gata odata cu carnea.

Cascavalul il taiem felii, castravetii si gogosarii murati ii taiem julien.

Chiflele le incalzim in cuptorul de la aragaz sau la microunde si le taiem pe jumatate. Ungem pe interior fiecare felie de chifla cu Ceva fin cremos cu usturoi Delaco, pe una din felii asezam feliutele de carne, deasupra punem o felie de cascaval de senvis Delaco, peste cascaval venim cu cartofii prajiti, apoi muraturile si cealalta jumatate de la chifla.

Cui ii place mai poate adauga sos de usturoi, maioneza, mustar sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian