Sandvis bavarez

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 5313 vizualizari

 

De ce bavarez? Pentru ca am folosit o chifla care se face din acelasi aluat ca si covrigii bavarez,deci e o chifla bavareza. Am mai incercat combinatia asta,deja este unul dintre sandvisurile noastre preferate.

 

INGREDIENTE

  • o chifla bavareza
  • 2 felii de cascaval
  • cateva felii de castravete murat
  • 2 felii de salam uscat nemtesc
  • mustar
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis bavarez:

Taiem chifla in doua si adaugam pe rand ingredientele.

In loc de salam ,se poate folosi jambon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis bavarez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

09.04.2014, 22:38

gata mai cu sendisurie ca s-a terminat concursul faceti si voi ceva mancare

Mitinita 1

09.04.2014, 22:56

Sylvia,eu aveam impresia ca se posteaza automat si aici ) Mancare nu prea facem ,ca am intrat la dieta. Asa-i Meri?)

Anett 1

10.04.2014, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]