Sandvis cu cascaval afumat

de Panacris in Sandvisuri, 15 Oct 2012 | 5916 vizualizari

 

Un sandwich cald, e oricand binevenit, mic dejun, cina sau pranz!

 

INGREDIENTE

  • paine toast de secara,
  • ulei de masline 20 ml.,
  • usturoi 1 catel
  • sunca de praga
  • cascaval afumat Delaco
  • ketchup Panacris,
  • oregano,
  • ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval afumat:

Painea se unge cu putin ulei de masline si se introdice in cuptorul preincalzit, la foc iute cca. 3 minute pe fiecare parte. Se scoate tava din cuptor cand s-au rumenit feliile de paine, se freca acu usturoiu, apoi se unge fiecare felie cu putin ketchup Panacris, se presara oregano, apoi se aseaza cate o felile de sunca si de cascaval afumat. Se orneaza feliile cu ardei kapia si putin oregano, apoi se introduc la cuptor ptr cca. 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu carnati