Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 7488 vizualizari

 

In prag de culcare vin cu un sandvis numai bun pentru micul dejun. ;)
Pentru ca am folosit felii de paine mai mari, am scos din frigider doua oua pentru un singur sandvis. Avantaj eu! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie mare de paine
  • 2 felii de sunca
  • rucola
  • fulgi de parmezan
  • 2 oua
  • parmezan ras
  • cativa stropi de ulei de masline extravirgin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si parmezan:

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster.

Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute.

Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin si am condimentat cu sare.

Deasupra am asezat cele doua felii de sunca rulate in doua si peste ele fulgi de parmezan.

Am luat cu o lingura ouale si le-am asezat unul langa celalalt pe patul de sunca si parmezan.

Am mai ras putin parmezan si l-am presarat in ploaie peste oua, la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita