Sandvis cu ou si parmezan

de Bucataras in Sandvisuri, 10 Mar 2014 | 7568 vizualizari

 

In prag de culcare vin cu un sandvis numai bun pentru micul dejun. ;)
Pentru ca am folosit felii de paine mai mari, am scos din frigider doua oua pentru un singur sandvis. Avantaj eu! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 felie mare de paine
  • 2 felii de sunca
  • rucola
  • fulgi de parmezan
  • 2 oua
  • parmezan ras
  • cativa stropi de ulei de masline extravirgin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ou si parmezan:

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster.

Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute.

Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin si am condimentat cu sare.

Deasupra am asezat cele doua felii de sunca rulate in doua si peste ele fulgi de parmezan.

Am luat cu o lingura ouale si le-am asezat unul langa celalalt pe patul de sunca si parmezan.

Am mai ras putin parmezan si l-am presarat in ploaie peste oua, la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ou si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker