Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Feb 2016 | 3478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvisuri:
  • 2 chifle cu seminte
  • 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
  • un varf de cutit de piper Cayenne
  • cateva linguri de faina
  • 15 grame Parmezan
  • creson
  • 1 lamaie
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 inima de salata (little gems)
  • 6 castraveti murati mici
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 lingura capere
  • 250 ml iaurt degresat bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru mazare:
  • 200 grame mazare congelata
  • 1/2 legatura menta
  • 1 cartof mediu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata:

Se incalzesc chiflele in cuptor.

Se taie cartoful cuburi si se fierbe in apa sarata.

Se presarabucatile de peste cu sare, piper, piper Cayenne si se acopera cu faina.

Se prajesc intr-o lingura de ulei, pana devin aurii, se rade Parmezanul deasupra, se intorc si se mai lasa la prajit 1 minut.

Se adauga mazarea si menta peste cartof, se acopera si se lasa la fiert. 

Cu ajutorul unui blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul tartar.

Se paseaza mazarea, cartoful si menta pana ajung la consistenta dorita. 

Se taie chiflele longitudinal si se ung cu sosul tartar. Se aseaza bucatile de peste si cresonul si se servesc cu mazare si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 16:52

MotanLaOale 1

15.02.2016, 18:03

CameliaR 1

15.02.2016, 21:21

Ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau pane