Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Feb 2016 | 3278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvisuri:
  • 2 chifle cu seminte
  • 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
  • un varf de cutit de piper Cayenne
  • cateva linguri de faina
  • 15 grame Parmezan
  • creson
  • 1 lamaie
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 inima de salata (little gems)
  • 6 castraveti murati mici
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 lingura capere
  • 250 ml iaurt degresat bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru mazare:
  • 200 grame mazare congelata
  • 1/2 legatura menta
  • 1 cartof mediu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata:

Se incalzesc chiflele in cuptor.

Se taie cartoful cuburi si se fierbe in apa sarata.

Se presarabucatile de peste cu sare, piper, piper Cayenne si se acopera cu faina.

Se prajesc intr-o lingura de ulei, pana devin aurii, se rade Parmezanul deasupra, se intorc si se mai lasa la prajit 1 minut.

Se adauga mazarea si menta peste cartof, se acopera si se lasa la fiert. 

Cu ajutorul unui blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul tartar.

Se paseaza mazarea, cartoful si menta pana ajung la consistenta dorita. 

Se taie chiflele longitudinal si se ung cu sosul tartar. Se aseaza bucatile de peste si cresonul si se servesc cu mazare si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la gratar