Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Feb 2016 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvisuri:
  • 2 chifle cu seminte
  • 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
  • un varf de cutit de piper Cayenne
  • cateva linguri de faina
  • 15 grame Parmezan
  • creson
  • 1 lamaie
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 inima de salata (little gems)
  • 6 castraveti murati mici
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 lingura capere
  • 250 ml iaurt degresat bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru mazare:
  • 200 grame mazare congelata
  • 1/2 legatura menta
  • 1 cartof mediu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata:

Se incalzesc chiflele in cuptor.

Se taie cartoful cuburi si se fierbe in apa sarata.

Se presarabucatile de peste cu sare, piper, piper Cayenne si se acopera cu faina.

Se prajesc intr-o lingura de ulei, pana devin aurii, se rade Parmezanul deasupra, se intorc si se mai lasa la prajit 1 minut.

Se adauga mazarea si menta peste cartof, se acopera si se lasa la fiert. 

Cu ajutorul unui blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul tartar.

Se paseaza mazarea, cartoful si menta pana ajung la consistenta dorita. 

Se taie chiflele longitudinal si se ung cu sosul tartar. Se aseaza bucatile de peste si cresonul si se servesc cu mazare si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu peste afumat