Sandvis Hochland

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 3917 vizualizari

 

rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine
  • 2 triunghiuri branzica Hochland cu ardei
  • 2 felii cascaval afumat Hochland
  • 2 frunze de salata verde
  • cateva masline verzi umplute cu ardei
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Hochland:

Taiem felia de paine in 2.

Ungem fiecare jumatate de felie cu cate un triunghi de branza Hochland.

Asezam cate o felie de cascaval afumat Hochland pe feliutele unse, decoram cu mustar frantuzesc.

Servim cu salata verde si masline verzi umplute cu ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Hochland" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]