Sandvis italian

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 4573 vizualizari

 

O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • o chifla proaspata
  • prosciutto
  • rosii uscate la soare si frunze de busuioc si conservate in ulei de masline
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis italian:

Taiem chifla in doua.

Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.

La sfarsit punem casscavalul.

Inchidem cu cealalta felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]