Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Iul 2016 | 3086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata nu foarte mare
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 6 felii de paine din tarate cu seminte
  • 40 de grame branza Gouda cu trufe si Prosecco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco:

Se taie vanata felii longitudinale, nu foarte subtiri care se ung cu ulei si se presara cu sare si pieper. Se gatesc pe un gratar fierbinte cateva minute, pe parte, pana se inmoaie. Se transfera pe o farfurie. 

Se taie branza fasii foarte subtiri. 

Se constuiesc sandvisurile adaugand intre doua felii de paine, fasii de vanata si branza. 

Se gatesc pe un gratar fierbinte, la foc mediu, cateva minute, pana devin crocante si branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la gratar cu vinete si branza Gouda cu trufe si Prosecco" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

dantes 1

16.07.2016, 08:23

Bun!

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:24

ce bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

16.07.2016, 22:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheeseburger