Sandwich

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 3603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru un sandwich
  • 1 chifla
  • 1 lingura branza de vaci proaspata
  • putina ceapa verde
  • 4 felii salam de Sibiu
  • 2 rosii cherry
  • 1 frunza de salata
  • Pentru chifle
  • 500 gr faina alba (bio)
  • 310 ml apa calduta
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita fructoza
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich:

Faina se pune intr-un castron si se face o adancitura la mijlocul acesteia. Se pun drojdia si fructoza si se adauga aproximativ 100 ml apa calduta. Se amesteca usor pentru a dizolva drojdia. Am lasat 15 minute, apoi am adaugat 1 lingura de ulei de masline, sare si restul de apa si am framantat painea. Am pus-o la caldura si am asteptat sa isi dubleze volumul. Am pus aluatul pe o planseta presarata cu putina faina si am impartit in 12 bucatele aproximativ egale din care se pot modela chifle, care se aseaza in in tava unsa cu putin ulei. Am lasat sa creasca aproximativ 10 minute in cuptorul inclazit la 40 de grade Celsius. Am setat temperatura cuptorului la 250 grade Celsius si am verificat frecvent pentru a nu se arde. Cand au fost putin rumenite, le-am scos din cuptor si le-am pensulat cu putin ulei de masline. Au fost foarte moi si pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croque monsieur