Sangria

de Simo in Bauturi, 15 Apr 2009 | 7468 vizualizari

 

O bautura traditionala spaniola, care se bea pe ritm de Flamenco! Se poate asorta cel mai bine la preparatele din peste si din pui, daca folositi vin alb, sau vita, miel si porc, daca folositi vin rosu.

 

INGREDIENTE

2 l vin rosu, 8 linguri zahar, 3 lamai, 4 portocale, 2 pere, 1 baton scortisoara, 1/4 apa minerala, 50 ml coniac, cuburi de gheata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Pui vinul impreuna cu coniacul intr-un recipient. Adaugi zaharul, perele, lamaile si portocalele taiate felii impreuna cu batonul de scortisoara.

Dai recipientul la frigider pentru 4 ore. Se strecoara-daca vrei, dar se pot lasa si fructele in bautura. Pui apa minerala inainte sa servesti bautura si adaugi cateva cuburi de gheata. Poti decora cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]