Saramura de pui

de Julie in Pui, 11 Iun 2010 | 7770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.

Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.  Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele. Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,doar cat sa se patrunda putin.

Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Julie 1

12.06.2010, 17:00

Bunica,

nadina73 1

13.06.2010, 02:19

super ,pacat ca nu pot sa te pun pe tine direct la favorite cu totu,super ideie5 furcu

Julie 1

14.06.2010, 08:52

Nadina

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker