Saramura de pui

de Julie in Pui, 11 Iun 2010 | 8022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de pui. O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.

Intre timp pregatim saramura. Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare,vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.  Punem amestecul pe foc si-l lasam sa fiarba 5-6 minute, pana se
elibereaza toate aromele. Cand carnea este gata o bagam si pe ea in vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,doar cat sa se patrunda putin.

Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

Julie 1

12.06.2010, 17:00

Bunica,

nadina73 1

13.06.2010, 02:19

super ,pacat ca nu pot sa te pun pe tine direct la favorite cu totu,super ideie5 furcu

Julie 1

14.06.2010, 08:52

Nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor