Saratele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 10198 vizualizari

 

O gustarica rapid de facut si mai ales de mancat. :))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat pt foietaj (400 g)
  • 200 g cascaval (sau 100g telemea+100g cascaval)
  • 1 ou
  • mac sau susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.

Separat dam pe razatoare cascavalul,apoi presaram peste aluat.

Presaram si mac sau susan. Apoi cu un sucitor tasam bine amestecul de branza.

Taiem fasii (sau alte forme preferate),punem in tava tapetata cu hartie de copt,si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 20 de minute,pana se aureste cascavalul.

Daca veti coace in doua ture puneti saratelele necoapte la frigider,sa nu se inmoaie aluatul prea tare,sa le puteti transfera in tava. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac