Saratele

de Miha in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 10339 vizualizari

 

O gustarica rapid de facut si mai ales de mancat. :))

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat pt foietaj (400 g)
  • 200 g cascaval (sau 100g telemea+100g cascaval)
  • 1 ou
  • mac sau susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.

Separat dam pe razatoare cascavalul,apoi presaram peste aluat.

Presaram si mac sau susan. Apoi cu un sucitor tasam bine amestecul de branza.

Taiem fasii (sau alte forme preferate),punem in tava tapetata cu hartie de copt,si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 20 de minute,pana se aureste cascavalul.

Daca veti coace in doua ture puneti saratelele necoapte la frigider,sa nu se inmoaie aluatul prea tare,sa le puteti transfera in tava. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cascaval