Saratele

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g drojdie,
  • 2 lg sare,
  • 2 oua,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri untura,
  • 100 g margarina,
  • 100 ml lapte,
  • chimen dupa gust,
  • branza rasa mai tare fara zer
  • 100-150 g, faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se face un aluat mai vartos din cele enumerate mai sus  pe care-l vom lasa 30 min la crescut.

Se intinde foaie de subtire pe care,dupa ce am uns-o cu ou batut,presaram ,susan,mac si sare dupa gust, se taie fasii ingustesi sise asaza in tava in care am presarat putina faina. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Grisine de chimen cu crema de morcovi si sos de branza