Saratele

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 7741 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie,
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g margarina
  • 100 g smantana
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingurita sare
  • 50 g susan
  • 4 linguri de apa calduta
Portii: 48
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa, apoi se amesteca cu smantana, margarina,100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit o ora.

 Se taie aluatul in doua si se intinde o foaie subtire, se taie bastonase care se ung cu galbenusul batut, se presara cascaval ras si se coc la foc potrivit, pana devin aurii. Intre timp, se pregateste a doua tava de saratele. De aceasta data, peste saratele se presara susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu branza si cartofi la tigaie