Saratele cu bacon

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 17829 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune cu o bere rece alaturi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj (1/2 pachet)
  • 150 g bacon feliat
  • 70 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu bacon:

Aluatul se dezgheata.

Pe masa de lucru se presara un pic de faina, se intinde foaia de foietaj si se taie fasii de 3-4 centimetri.

Oul se bate bine si se ung fasiile cu el.

Se presara cascaval ras pe toata suprafata fasiilor.

Se pun feliile de bacon peste cascaval pe fiecare fasie si se ruleaza cat mai strans sub forma de spirala.

Se pun intr-o tava tapeteta cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se presara cu sare grunjoasa.

Se pot presara si seminte de mac sau susan sau .... daca va plac.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune cu un pahar de bere rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu ou si smantana