Saratele cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 13766 vizualizari

 

o bunatate daca le servesti cu lapte rece

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa (de preferat de oaie)
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

Toate ingredientele se amesteca formand un aluat elastic. Mai putin unul dintre oua,pe care il vom folosi la uns.

Aluatul se lasa pentru o ora la rece,dupa care se intinde pe masa de lucru in foaie subtire (sa iasa crocante) si se decupeaza forma saratelelor dupa bunul plac. :)

Se aseaza in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se presara susan.

Se coc destul de repede la foc normal.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

vero79 1

18.10.2012, 09:49

as vrea si eu sa le fac azi,dar am o mica nelamurire:agent de crestere nu trebuie?
pot sa spun ca arata foarte bine si iti multumim pentru reteta

Valclaudia 1

18.10.2012, 10:38

n-am folosit agent de crestere. Avand branza in compozitie, dupa coacere sunt usor sfaramicioase. O bunatate, chiar daca ma repet!

vero79 1

18.10.2012, 11:46

mersi pentru raspuns,in max o ora ma pun si eu sa le fac

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cuib_mamaliguta cu sunca si ou / Hemendex