Saratele cu Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 5233 vizualizari

 

Reteta preluata de pe blogul Paulei, http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/07/saratele-picante-cu-branza.html. Multumesc, sunt foarte bune si picante!:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina
  • 200 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 100 g untura
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 lingurite oregano
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Pentru uns:
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin Delaco:

Faina amestecata cu praful de copt o cernem intr-un vas.

Adaugam untura, crema de branza cu smantana, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, smantana, sarea si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Aluatului obtinut ii dam forma de bila, il invelim in folie transparenta si il dam la frigider pentru 1 ora.

Apoi il scoatem din frigider si il intindem pe masa infainata intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm.

Oul in batem bine cu un praf de sare iar boiaua iute o amestecam cu oregano.

Decupam cu o forma de biscuiti, apoi ungem formele obtinute cu ou batut si presaram oregano amestecat cu boia iute.

Asezam stelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos pe talpa si deasupra.

Dupa ce s-au racit le punem in caserole.

Spor la rontait!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj cu susan