Saratele cu susan

de ryta in Prajituri, 11 Ian 2014 | 4113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de untura
  • o cana de bors (poate fi si vin alb)
  • un ou
  • un bob de drojdie
  • faina cat cuprinde
  • 50 g susan
  • 100 g cas sarat de oi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan:

Se topeste untura si se amesteca cu borsul,se adauga oul,drojdia si casul de oi ras dupa care se adauga faina cat cuprinde.Se framanta bine.

Se ia o parte din aluat  si se intinde cu sucitorul o foaie peste care se pune susanul si se apasa un pic cu sucitorul ca sa se indese susanul in aluat.

Se taie cu un cutit fasii din aluat dupa care se iau si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc mediu intre  10-12 min.

Se procedeaza la fel si cu celelalte parti din aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.01.2014, 13:59

Imi plac mult!

ryta 1

12.01.2014, 16:43

pity19 1

16.04.2014, 17:45

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si stafide