Saratele cu susan

de ryta in Prajituri, 11 Ian 2014 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de untura
  • o cana de bors (poate fi si vin alb)
  • un ou
  • un bob de drojdie
  • faina cat cuprinde
  • 50 g susan
  • 100 g cas sarat de oi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu susan:

Se topeste untura si se amesteca cu borsul,se adauga oul,drojdia si casul de oi ras dupa care se adauga faina cat cuprinde.Se framanta bine.

Se ia o parte din aluat  si se intinde cu sucitorul o foaie peste care se pune susanul si se apasa un pic cu sucitorul ca sa se indese susanul in aluat.

Se taie cu un cutit fasii din aluat dupa care se iau si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la foc mediu intre  10-12 min.

Se procedeaza la fel si cu celelalte parti din aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

12.01.2014, 13:59

Imi plac mult!

ryta 1

12.01.2014, 16:43

pity19 1

16.04.2014, 17:45

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]